ВХОД
Shikkui мазилка

Shikkui мазилка

Shikkui мазилка е традиционен японски варова мазилка, която се ползва в продължените на хиляда години. Тя е широко използван в цяла Япония за вътрешни и външни стени на къщи, храмове и дворци, за тавани и декоративни цели. Shikkui съчетава надеждността на изпитания материал с най-модерните системи за изработката й. В крайна сметка, резултата е несравним по красота, издръжливост и екологичност. Shikkui покрития са с нулев процент на токсични вещества. Те могат да съдържат до 50% преработени яйчени черупки. Те са източник на висококачествен калциев карбонат. Покритията са силно порьозни и естествено антисептично, така че качеството на въздуха в помещенията е по-здравословно. Всички продукти са Shikkui са с висок стандарт на екологичност и същевременно отговорен дизайн.

 

Размера и вътрешното разпределение на всеки проект могат да бъдат променени спрямо Вашите индивидуални предпочитания.

 
 

Нашия стандарт

Немски дървен материал

  • специално разработен за дървени конструкции
  • импрегниран с антипестициди срещу дървояди и насекоми
  • с нисък процент влажност

Сертификати за качество

Като строителна фирма, използваща немски материали, ние Ви предоставяме издадените от производителя сертификати за качество.

Подсилена конструкция

Скелетно-гредовата конструкцията, която използваме, дава най-високи нива на стабилност и сеизмична активност. Повишената здравина се дължи на по-големия брой дървени греди и крепежи елементи. За повече информация вижте в wikipedia

Нашите гаранции

Ние даваме следните гаранции:

  • конструкция: 50 години
  • покрив: 10 години
  • довършителни работи: 4 години

Вижте с очите си

Ако желаете да изградим Вашата къща, заповядайте в офисите ни. Ние ще Ви покажем на живо къщите, които сме изградили и ще чуете мнението на вече доволните ни клиенти.