За нас

Ние, „Мисия нов дом” сме на строителния пазар от 2010 година. През този период помогнахме на десетки семейства да осъществят мечтите си за собствен дом в реалност. Полагаме много усилия за да гарантираме по-добър живот на нашите клиенти.

Как беше в началото? В продължение на няколко години ние разработвахме строителството с дървен материал. Отне ни доста години за да достигнем до етапа, в който нашите къщи достойно надминаха качеството на известните Американски и Канадската къщи. За качеството ни свидетелстват нашите доволни клиенти, тяхната благодарност и признателност. Ние ценим репутация си. Ефективна работа с клиентите и твърда координация върху обектите – логистика и контрол на инсталацията, всичко това се отплаща: хората са ни препоръчали на своите приятели, съседи, роднини.

Сгради с дървена конструкция

По целия свят се изграждат нискоетажни къщи с дървена конструкция и заемат водеща позиция в областта на индивидуално жилищно строителство. За разлика от България, в западните страни те не се ползват само в жилищната площ, но има и големите търговски обекти. Това се дължи на ефективността и практичността на тези сгради.

Дървеното строителство в световен мащаб

В Русия, Канада и щатите това е най-популярния метод за изграждане на къща, тъй като те са предназначени за пълната гама от климатични и геоложки зони. Това означава, че в тях може да се живее както през лятото, и през зимния сезон. Конструкцията им е трайна и здрава. Въпреки здравината на дървото, то е защитено допълнително с изолации. Нищо чудно, че дърво става все по-популярен материал, защото е различен, екологичен и създава комфортна среда за живеене. Външната стена на сглобяемата дървена къща се завършва с ветроупорна мембрана, която помага за защитата на къща от силни ветрове и влага, което значително увеличава изолационните свойства.

С уникалната технология на инсталацията и качеството на използваните материали,  може да гарантираме на нашите клиенти, че тези къщи са един уникален екологичен продукт, който по нищо не отстъпва и с всички характеристики през познатите ни жилища.

Бъдещето на сглобяемите къщи

На фона на покачващите се цени на недвижимите имоти и трудната икономическа ситуация, тези жилища са най-доброто решение. Особено забележима е разликата между построяването на собствено жилище или купуването на апартамент. Някои от апартаментите в София и Варна са над 80 000 лева! Това е цена на луксозна двуетажна къща, която по нищо не може да се сравни с апартамент.

Ние можем да Ви проектираме жилище, което да отговаря конкретно на Вашите желания. То може да бъде за лятна почивка или целогодишно ползване. Ние предлагаме десетки проекти на различни видове сглобяеми къщи. За всеки един въпрос, Вие може да потърсите помощ и съвети от нашите консултанти.

Изграждането на удобни и функционални сглобяеми къщи е основния приоритет на „Мисия нов дом”. Нашите услуги са гъвкави и разнообразни. При нас винаги може да поръчате проектиране и изграждане на сглобяема къща до ключ с индивидуална архитектура и интериорен дизайн.

Мисия нов дом