19.500

Small business 35/1

Запитване Какво включва цената

Площ: 35.2 m²

Брой помещения за търговска цел: 1

 

Размер на помещенията:

  • Помещение за търговка цел: 15.7 m²
  • Малак склад: 9.2 m²

 

Проекта може да се използва като малък цветарски магазин, павилион, кафене или магазин за подаръци. Залата за продажби е петнадесет квадратен метър, проектът има отделна малка стая, която може да служи като склад или WC в зависимост от вашите изисквания и това къде ще намира търговския обект. Входът е около 1 метър по-навътре от фасадата, което ще предпази стъклените врати от валежи и лесно замърсяване. Този вид сграда е най-подходящ за павилион, магазинче за вестници или книжарница, което да се намира до спирка. Този примерен проект представлява съвременен европейски павилион, който съчетава дизайн и функционалност. Красивия вид на сградата и музиката от сутрешното радио, ще създават ведро и положително настроение на всички чакащи. Това е една малка част от маркетинга, на всеки един търговски обект, който има такава дейност. Горната част на сградата е предназначена за поставяне на необходими надписи и лога. Така той се превръща в по-лесно запомнящ се, а на жителите които не са от съответния град ще привлича повече внимание.

 

Размера и вътрешното разпределение на всеки проект могат да бъдат променени спрямо Вашите индивидуални предпочитания.

 
 

Нашия стандарт

Немски дървен материал

  • специално разработен за дървени конструкции
  • импрегниран с антипестициди срещу дървояди и насекоми
  • с нисък процент влажност

Сертификати за качество

Като строителна фирма, използваща немски материали, ние Ви предоставяме издадените от производителя сертификати за качество.

Подсилена конструкция

Скелетно-гредовата конструкцията, която използваме, дава най-високи нива на стабилност и сеизмична активност. Повишената здравина се дължи на по-големия брой дървени греди и крепежи елементи. За повече информация вижте в wikipedia

Нашите гаранции

Ние даваме следните гаранции:

  • конструкция: 50 години
  • покрив: 10 години
  • довършителни работи: 4 години

Вижте с очите си

Ако желаете да изградим Вашата къща, заповядайте в офисите ни. Ние ще Ви покажем на живо къщите, които сме изградили и ще чуете мнението на вече доволните ни клиенти.

 

 

Мисия нов дом