ВХОД
72.000

Green house 140/2KT

Запитване за проекта


Какво включва цената

Брой спални: 4

Застроена площ: 87.8 m²

Обща площ на двата етажа: 139.4 m²

 

Размер на помещенията

Първи етаж:

 • Спалня: 12.2 m²
 • Спалня: 9.1 m²
 • Всекидневна и кухня: 30.7 m²
 • WC 5.4 m²
 • Антре: 3.7 m²
 • Килер: 4.8 m²
 • Коридор: 3.9 m²

Таванско помещение: 41.0 m²

В таванското помещение може да се разположат до 3 спални, по Ваше предпочитание .

 

Този проект ще ви помогне да изградите прекрасна селска къща, снабдена с допълнителна функционалност. Традиционна архитектура ви позволява бързо да прекарвате комфортно в къщата си през всеки сезон на годината. Цветовата схема е интересна – дава вид на обикновена къща, която се впива идеално във фона на с околната среда.
Green house 140 представлява една обикновена къща, която се отличава единствено с таванско помещение. Възможностите на съвременното строителство на сглобяеми къщи позволява този проект да се реализира по-бързо и по-евтино. Всичко това може да сведе Green house до една икономически инвестиция. Конструкцията е скелетно-гредова, която е срез най-стабилните видове, използващи се за сглобяеми къщи. Сградата, намираща се на правоъгълен план, е функционално планирала. Предната част на къщата е симетрична, входа се състои от две стъпала и малка веранда с две колони. Зеления цвят на покрива се отличава от белия цвят на фасадата. В тон със светлите цветове са дървените дограми и вратата. В лявата част на антрето има пространство в което може да се помести гардероб, а в дясната страна има килер с размер 4.8 m². Ако той не Ви е необходим, може да се премахне, в следствие на което ще се увеличи размета на кухнята. Дневната е разположени в уединена част на къщата, така че Вашата почивка ще бъде наистина комфортна. На двата етажа има баня. Тя има изход където може да излезете на лятната веранда.

По отношение на размерите и разположението на стаите могат да се направят всякакъв тип промени. Предимството на сглобяемите къщи е, че всички тези действия, мога лесно да се отразят на обекта. Липсата от бетонени колони или нареждане на тухли, увеличава възможностите. Дори ако желаете може да Ви изградим подобен проект, но без тавански стаи. Целта на тези примерни проекти е да Ви запознаем с типа сгради, които сме в състояние да изградим. При нужда за консултация, ще се радваме да се свържете с нас.

 

Размера и вътрешното разпределение на всеки проект могат да бъдат променени спрямо Вашите индивидуални предпочитания.

 
 

Нашия стандарт

Немски дървен материал

 • специално разработен за дървени конструкции
 • импрегниран с антипестициди срещу дървояди и насекоми
 • с нисък процент влажност

Сертификати за качество

Като строителна фирма, използваща немски материали, ние Ви предоставяме издадените от производителя сертификати за качество.

Подсилена конструкция

Скелетно-гредовата конструкцията, която използваме, дава най-високи нива на стабилност и сеизмична активност. Повишената здравина се дължи на по-големия брой дървени греди и крепежи елементи. За повече информация вижте в wikipedia

Нашите гаранции

Ние даваме следните гаранции:

 • конструкция: 50 години
 • покрив: 10 години
 • довършителни работи: 4 години

Вижте с очите си

Ако желаете да изградим Вашата къща, заповядайте в офисите ни. Ние ще Ви покажем на живо къщите, които сме изградили и ще чуете мнението на вече доволните ни клиенти.