27.500

Summer Sings 49/1

Запитване Какво включва цената

Реализиран проект. Снимки на построената къщата може да видите тук.

 

Площ: 49,1 m²

Брой спални: 1

 

 

Размери на стаите:

 • Спалня: 10.1 m²
 • Всекидневна: 13.1 m²
 • Кухня: 6.2 m²
 • Антре: 4.1 m²
 • WC: 4 m²

 

 

Summer sings 49/1 е малка къща и благодарение на опростената структура тя има бързо и икономично изпълнение. Най-ефективния начин за изпълнение на малки сгради като тази е с възможностите на  сглобяемото изпълнение. Готовите модули се доставят  директно до обекта, с наш транспорт, цената на който се поема от нас.  Къщите до 60 m² могат да се завършат до 2 месеца. Така ние няма да Ви обвързваме с време, няма да Ви утежняваме с допълнителни разходи за труд, които са налични при монолитните сгради. Красивия външен вид не бива да ви тревожи, че ще се повреди през зимните сезони. Благодарение на немските материали, които ползваме, този тип къщи нямат проблеми с влага, сняг и ниски температури. Този дизайн още по добре ще се вписва в зимния пейзаж. Топлоизолациите, които ползваме ще Ви позволят да отоплявате цялата къща само с една печка на твърдо гориво. Стените на къщата няма този топлинен капацитет, както тухлите и панелите. Веднага след като запалите камината, къщата ще започне да се затопля, защото при изпозлваните технологии и материали лисват фактора студени стени. Стените на сглобяемите ни къщи не могат да се запотят и да изстиват. Те имат постоянна стайна температура, което дава възможност зимата бързо да се затоплят, а лятото да бъде прохладно без да ползвате климатик. Summer sings 49/1 изпълнява функциите не само за лятна почивка но и за комфортно прекарване на зимните сезони. Задната частна къщата има веранда и барбекю.

Ако не желаете фасадите да са с дървена ламперия това може да се промени. Къщата може да има вид който Вие пожелаете, дори и вътрешното оформление може да се промени.

Размера и вътрешното разпределение на всеки проект могат да бъдат променени спрямо Вашите индивидуални предпочитания.

 
 

Нашия стандарт

Немски дървен материал

 • специално разработен за дървени конструкции
 • импрегниран с антипестициди срещу дървояди и насекоми
 • с нисък процент влажност

Сертификати за качество

Като строителна фирма, използваща немски материали, ние Ви предоставяме издадените от производителя сертификати за качество.

Подсилена конструкция

Скелетно-гредовата конструкцията, която използваме, дава най-високи нива на стабилност и сеизмична активност. Повишената здравина се дължи на по-големия брой дървени греди и крепежи елементи. За повече информация вижте в wikipedia

Нашите гаранции

Ние даваме следните гаранции:

 • конструкция: 50 години
 • покрив: 10 години
 • довършителни работи: 4 години

Вижте с очите си

Ако желаете да изградим Вашата къща, заповядайте в офисите ни. Ние ще Ви покажем на живо къщите, които сме изградили и ще чуете мнението на вече доволните ни клиенти.

 

 

Мисия нов дом