25.500

Summer live 46/1

Запитване Какво включва цената

Площ: 46.6 m²

Брой спални: 1

 

Размери на стаите:

  • Спалня: 10.3 m²
  • Всекидневна: 13.4 m²
  • Кухня: 6.3 m²
  • Антре: 4 m²
  • WC: 4.2 m²

 

 

Проекта Summer live 46/1 е главно предназначен за летни почивки. Подобен на него е проекта Summer Sings. Разликите между двата са само във външния вид, в разпределението на стаите няма никакви промени. Summer live е с по-тъмни цветове на дървената ламперия и комина е разположен в предната част на покрива. Други разлики са в цвета на керемидите и наличието на стъпала на входа. Това са малки разлики които не се отразяват на крайната цена. Този тип къщи са по-подходящи за почивка от колкото за постоянно пребиваване, предвид малкия размер на къщата и голямата всекидневна. Все пак това не семейна къща и ако Ви е необходимо жилище за двата души, това е добър вариант. По проекта за възможно всякакъв тип корекции – промяна на външния вид и размерите на стаите. Реално красивия външен вид на дървената ламперия може да оскъпи обекта, а в допълнение тя се нуждае от поддръжка през няколко години. Дори и наречен Summer live къщата може да се ползва през всичките сезони. Тя е очарователна не само през лятото, но през зимния снежен сезон. Стените не са изградени само от дървен материали, а са с многопластова структура. Това означава, че има и слой изолационен материали. За изолации ние ползваме каменна и минерална вата. Определено по-добрия вариант от двата е каменната, но и по-скъп. Малките къщи, които ползват каменна вата са изключителни топли през зимата. Квадратура с 46 m² може да се отоплява само с една камина или с два климатика 09. За нашите сглобяеми къщи ползваме специфични материали на стените, които не позволяват стените да се изстудяват по начина, по който се изстудяват тухлените стени и тези от бетон. Ние изграждаме и тухлени къщи, за които не бихме казали, че е точно така. Дори и с изолация, те не са толкова топли, колкото сглобяемите.

За повече информация може да се свържете с нашите консултанти.

Размера и вътрешното разпределение на всеки проект могат да бъдат променени спрямо Вашите индивидуални предпочитания.

 
 

Нашия стандарт

Немски дървен материал

  • специално разработен за дървени конструкции
  • импрегниран с антипестициди срещу дървояди и насекоми
  • с нисък процент влажност

Сертификати за качество

Като строителна фирма, използваща немски материали, ние Ви предоставяме издадените от производителя сертификати за качество.

Подсилена конструкция

Скелетно-гредовата конструкцията, която използваме, дава най-високи нива на стабилност и сеизмична активност. Повишената здравина се дължи на по-големия брой дървени греди и крепежи елементи. За повече информация вижте в wikipedia

Нашите гаранции

Ние даваме следните гаранции:

  • конструкция: 50 години
  • покрив: 10 години
  • довършителни работи: 4 години

Вижте с очите си

Ако желаете да изградим Вашата къща, заповядайте в офисите ни. Ние ще Ви покажем на живо къщите, които сме изградили и ще чуете мнението на вече доволните ни клиенти.

 

 

Мисия нов дом