85.000

Orleans 155/3

Запитване Какво включва цената

Обща бруто: 155 m²

Брой спални: 3

 

В този проект акцентът е поставен върху просторните стаи с много светлина и въздух. Тази къща е проектирана за комфортно престой на малко семейство от 3-4 души. Докато първия етаж е предназначен само за гости, то на втори се намират спалните. Всеки етаж има собствена баня и тераса – първия етаж има една тераса, а втория 2.  Повечето двуетажни къщи имат само една или две тераси, които се намират на втори етаж, но в този случай има и на първия етаж. Елегантно декорираните фасади с големи прозорци правят къщата със специален чар. Изграждането на този проект може да бъде посредством сухо строителско или класическо строителство с тухли. Проекта също така е подходящ за къща за гости. По разпределението на стаите и техните размери могат да се направят корекции по Ваше предпочитаните. Например голямата всекидневна от 36 m² може да се раздели на 3 части – дневна, трапезария и кухня. Възможно е на първия етаж да има сам WC с по-малка квадратура, а на втория да се увеличи размера на банята, като се намали този на коридора. При използване на подходящ диван, дори първия етаж може да изпълнява функция на спалня. Това прави проекта подходящ не само за семейно жилища, но и за къща за гости. Изпълнението на тази сграда не е трудно, вероятно ако липсваха декорациите от камък и дървените тераси, той щеше да бъде съвсем обикновен.

 

Размера и вътрешното разпределение на всеки проект могат да бъдат променени спрямо Вашите индивидуални предпочитания.

 
 

Нашия стандарт

Немски дървен материал

  • специално разработен за дървени конструкции
  • импрегниран с антипестициди срещу дървояди и насекоми
  • с нисък процент влажност

Сертификати за качество

Като строителна фирма, използваща немски материали, ние Ви предоставяме издадените от производителя сертификати за качество.

Подсилена конструкция

Скелетно-гредовата конструкцията, която използваме, дава най-високи нива на стабилност и сеизмична активност. Повишената здравина се дължи на по-големия брой дървени греди и крепежи елементи. За повече информация вижте в wikipedia

Нашите гаранции

Ние даваме следните гаранции:

  • конструкция: 50 години
  • покрив: 10 години
  • довършителни работи: 4 години

Вижте с очите си

Ако желаете да изградим Вашата къща, заповядайте в офисите ни. Ние ще Ви покажем на живо къщите, които сме изградили и ще чуете мнението на вече доволните ни клиенти.

 

 

Мисия нов дом