33.500

Клисура 60/2

Запитване Какво включва цената

Площ: 60 m²

Брой спални: 2

 

Вътрешно оформление:

  • Всекидневна с кухня
  • Брой спални: 2

 

Едно от предимствата на сглобяемите къщи е, че са по-леки, фундаментът е по-малък в сравнение с монолитните. Това спестява средства, още повече ако терена е неравен и има голяма денивелация. Освен това при монолитното строителство се използва още повече бетон за конструкцията, а изграждането отнема месеци. Поради тези причини, все повече се избират къщите с дървена конструкция. Изглеждането на тази къща може да отнеме 2-3 месеца, дори за документите по проекта ще чакате доста време, сравнено със строителството. Това, което най-много бави процеса на изграждане е основата, но все пак, това е неизбежно.

Повечето хора свързват този тип строителство с фразата “дървена къща”. Ако се питате, може ли да се постигне този екстериор, отговора е – да може! Пример, за една такава построена къща, може да видите тук.

Ние сме на линия и сме говори да Ви отговорим на всички въпроси.

 

Компютърна визуализация на проекта

 

Размера и вътрешното разпределение на всеки проект могат да бъдат променени спрямо Вашите индивидуални предпочитания.

 
 

Нашия стандарт

Немски дървен материал

  • специално разработен за дървени конструкции
  • импрегниран с антипестициди срещу дървояди и насекоми
  • с нисък процент влажност

Сертификати за качество

Като строителна фирма, използваща немски материали, ние Ви предоставяме издадените от производителя сертификати за качество.

Подсилена конструкция

Скелетно-гредовата конструкцията, която използваме, дава най-високи нива на стабилност и сеизмична активност. Повишената здравина се дължи на по-големия брой дървени греди и крепежи елементи. За повече информация вижте в wikipedia

Нашите гаранции

Ние даваме следните гаранции:

  • конструкция: 50 години
  • покрив: 10 години
  • довършителни работи: 4 години

Вижте с очите си

Ако желаете да изградим Вашата къща, заповядайте в офисите ни. Ние ще Ви покажем на живо къщите, които сме изградили и ще чуете мнението на вече доволните ни клиенти.

 

 

Мисия нов дом